Se alle nyhederne i forår 2017 her                                                                 Få overblikket på sæsonens kollektioner her

Smukke farver, nye snit og lækre detaljer til foråret/17

Brandtex lancerer stemninger af forår, hvor fransk inspiration skaber et look med smarte styles og elegante farvekombinationer.

Farverne er blå, røde og hvide og udtrykker sig i prikker, striber og grafiske mønstre. Materialerne er eksklusive og har lækre teksturer, der er lækre at røre ved og at have på. Den flotte klassiske stil fortsætter gennem det tidlige forår frem til højsommeren, og får nye interessante udtryk og farver gennem sæsonen.

Chinos , blonder og hulmønstre
I de tidlige vintermåneder får farverne en ny friskhed med pistacie og koral, blå og sølv, kaki nuancer og lys rød melon. Chinos med prikker, ensfarvede culottebukser – og et spændende tilbageblik til 70’ernes trompetbukser. Feminine toppe, bluser med indsatte blonder og hulmønstre, hvor farverne flyder ind og ud af hinanden i kontraster eller indenfor samme skala.

B-Woman drager til søs og mod sydens sol
B-Woman har også i denne sæson vægt på komfort og kvalitet. Sand, sort og den varme valmuerød igangsætter det tidlige forår med flotte prints på overdele som bluser og t-shirts stylet med ensfarvede bukser. Foråret er sailorlook med blå nuan-cer fra mørk blå til lys aqua, hvidt og sølv. Strik og t-shirts får striber og grafiske udtryk. Højsommeren lyser op med blomstergrafik i farver som sand og flamingorød, blå og koral. Kjoler, nederdele og capribukser får farver og mønstre med friskhed og lethed i materialer som bomuld, jersey og hør.

Nyfortolket og smart overtøj
Overtøjet fra Brandtex præsenterer sikre favoritter i form af en nyfortolket quiltjakke med blomster eller prikker og sæsonens aktuelle trenchcoat.

NYT: Fest- og selskabstøj fra Exclusive by Brandtex
Brandtex lancerer i foråret sin første kollek-tion af fest- og selskabstøj. Materialer og snit hører i den absolut eksklusive ende. Der er fokus på kjolen og matchende jakke med perfekt pasform og et flot aftenlook. Farverne er marineblå, pasteller og sort. Til højsommeren kommer pink, orange, sand og off white i smukke tribal-mønstre og blomsterprints.