Se alle nyhederne i sommer 2017 her                                                            Få overblikket på sæsonens Kollektioner her

Smukke farver, nye snit og lækre detaljer der inspirerer til sommeren/17

Brandtex lancerer stemninger af forår og sommer, hvor fransk inspiration skaber et look med smarte styles og elegante farvekombinationer.

Farverne er blå, røde og hvide og udtrykker sig i prikker, striber og grafiske mønstre. Materialerne er eksklusive og har lækre teksturer, der er lækre at røre ved og at have på. Den flotte klassiske stil fortsætter gennem det tidlige forår frem til højsommeren, og får nye interessante udtryk og farver gennem sæsonen.

Chinos , blonder og hulmønstre
I de tidlige vintermåneder får farverne en ny friskhed med pistacie og koral, blå og sølv, kaki nuancer og lys rød melon. Chinos med prikker, ensfarvede culottebukser – og et spændende tilbageblik til 70’ernes trompetbukser. Feminine toppe, bluser med indsatte blonder og hulmønstre, hvor farverne flyder ind og ud af hinanden i kontraster eller indenfor samme skala.

Blomster, etnisk look og broderie anglaise
I sommermånederne springer blomsterne ud i romantisk flor på jakker og kjoler og bliver stylet med ensfarvede flader i marsala, ceramic blue og etniske farver. Materialerne er de lette hør, tencel og bomulds-kvaliteter, som sikrer god komfort. Broderie anglaise, print, mosaikmønstre og hæklede indsatser lægger op til en højsommer med fokus på de små lækre detaljer.

NYT: Fest- og selskabstøj fra Exclusive by Brandtex

Brandtex lancerer i foråret sin første kollek-tion af fest- og selskabstøj. Materialer og snit hører i den absolut eksklusive ende. Der er fokus på kjolen og matchende jakke med perfekt pasform og et flot aftenlook. Farverne er marineblå, pasteller og sort. Til højsommeren kommer pink, orange, sand og off white i smukke tribal-mønstre og blomsterprints.